Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op

Nieuwbouw

Suijker Benjamins Bouw is hét betrouwbare bouwbedrijf in de Krimpenerwaard en omgeving. U kunt bij ons terecht voor vakkundige realisatie van elk mogelijke nieuwbouwproject. Of het nu gaat om ruime bedrijfshallen, een nieuwe schuur, bungalows, geschakelde woningen of complete appartementencomplexen, wij helpen u graag tijdens alle fases van het bouwproces.

Het voortraject van het nieuwbouwproject

Tijdens het voortraject worden er tekeningen gemaakt en berekeningen uitgevoerd voor de constructie. Ook is het in deze fase van belang dat de juiste vergunningen worden aangevraagd. Wij voorzien u van de juiste informatie en ondersteunen u continu bij de totstandkoming van de nieuwe woning of het nieuwe bedrijfspand.

Uw wensen staan centraal bij nieuwbouw

Wij vinden het erg belangrijk dat het nieuwbouwproject na realisatie precies aan uw wensen en visie voldoet. Wij komen dan ook graag langs om uw wensen te bespreken, u te adviseren en u verder te helpen tijdens het voortraject. Door onze ruime ervaring met uiteenlopende nieuwbouwprojecten kunnen wij u ook vertellen of al uw wensen technisch uitvoerbaar zijn en op welke manier deze kunnen worden gerealiseerd. Op basis van dit eerste gesprek stellen wij vrijblijvend een prijsindicatie op.

Bouwbedrijf voor ieder nieuwbouwproject

Suijker Benjamins Bouw heeft al veel ervaring op mogen doen met diverse nieuwbouwprojecten. Daardoor kunnen wij in verschillende rollen van dienst zijn. Bent u het voortraject al voorbij en zoekt u alleen een bouwbedrijf om het nieuwbouwproject te realiseren? Ook dan zijn wij de ideale partner. Aan de hand van tekeningen en bestek kunnen wij u snel een volledige offerte aanbieden zoals in de door u verstrekte stukken gevraagd.

Bekijk hier onze projecten

Onze werkwijze

Wij werken altijd volgens dezelfde werkwijze. Zo kan alles realistisch worden ingepland, wordt onnodig oponthoud vermeden en hebben alle partijen helder voor ogen waar ze aan toe zijn. De volgende stappen worden doorlopen tijdens het nieuwbouwproject:

 • We hebben een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw plannen en wensen door te nemen.
 • Op basis van dit gesprek stellen wij een gedetailleerde offerte op. Hierin zijn eventuele onderaannemers al opgenomen. De offerte geeft een helder beeld van de uit te voeren werkzaamheden.
 • Na akkoord op de offerte bespreken we op welke termijn het project wordt gerealiseerd.
 • We starten met de voorbereiding op het project en kopen de benodigde materialen in, zodat we conform de planning kunnen starten met de werkzaamheden.
 • Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden houden we nauw contact met u als klant om de voortgang van het project toe te lichten en eventuele vragen direct te beantwoorden.
 • Het bouwproject wordt conform planning en afspraak opgeleverd.
 • Tot slot bieden wij nazorg in de vorm van het oplossen van eventuele gebreken die na oplevering aan het licht komen.

Neem nu vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar bouwbedrijf in regio Krimpenerwaard? Wilt u geen zorgen hebben over uw nieuwbouwproject? Dan bent u bij Suijker Benjamins Bouw aan het juiste adres. Schroom niet om contact met ons op te nemen: wij denken graag met u mee. Of het nieuwbouwproject nog in de kinderschoenen staat of al vergevorderd is, bij ons kunt u altijd terecht voor meer informatie of het aanvragen van een prijsopgave.

Waarom Suijker Benjamins Bouw

 • Betrouwbare bouwpartner

 • Hoogwaardige kwaliteit

 • Korte lijnen, één contactpersoon

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op met Suijker Benjamins Bouw!

 • info@suijkerbenjaminsbouw.nl

 • +31 (0)182 – 755 560

Heeft u plannen voor nieuwbouw?

Onze klanttevredenheid is hoog, mede door de hoge kwaliteit van het door ons afgeleverde werk en door onze betrouwbaarheid. Wij doen wat er van ons verwacht wordt en zetten de klant daarin altijd centraal.

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u en uw nieuwbouwproject? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op