Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op

Onderhoud & Renovatie

Als u lang van uw huis of pand wilt kunnen genieten, is kwalitatief onderhoud zeer belangrijk. Wanneer het onderhoud te wensen over heeft gelaten, kan het zijn dat u over moet gaan tot renovatie. Suijker Benjamins Bouw is hét bouwbedrijf in de regio Krimpenerwaard om u bij te staan bij deze projecten. Wij hebben jarenlange ervaring met onderhoud- en renovatiewerkzaamheden en helpen u graag uw bedrijfspand of -hal, kantoor, bungalow of woonhuis weer de uitstraling te geven die het verdient.

Onderhoud aan uw woning of pand

Onderhoud aan uw woonhuis of bedrijfsgebouw is een onontbeerlijke investering voor langdurig woon- of werkgenot. Wij kunnen u helpen met onder andere de volgende onderhoudswerkzaamheden:

 • Vervangen van dakgoten en boeidelen;
 • Vervangen van gevel- en dakbeplating;
 • Vervangen en verduurzamen van daken;
 • Verhelpen van vochtproblemen in kelders en badkamers;
 • Vernieuwen of herstellen van schoorstenen;
 • Vervangen of plaatsen van dakramen, garagedeuren, dakkapel en schuifpui;
 • Vernieuwen van een betonnen of houten vloer;
 • Allerhande werkzaamheden aan kozijnen.

Staat uw specifieke onderhoudsklus er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen komen we er gegarandeerd uit!

Renovatie van uw woonhuis of kantoor

Bij het renoveren van een woning of pand is het belangrijk dat er de juiste kennis en kunde aanwezig is. Een huis of pand in authentieke staat herstellen is geen project om licht te nemen. Suijker Benjamins Bouw helpt u graag om op vakkundige, duurzame wijze uw oude pand in volle glorie te herstellen.

Constructiewerkzaamheden

Wanneer er bij renovatiewerkzaamheden constructieve zaken om de hoek komen kijken, kunnen wij u daar ook bij helpen. Zo kan het verwijderen van een draagmuur of spant gevolgen hebben voor de constructie van het pand. Samen met de juiste experts wordt dit op professionele wijze berekend en wordt er een oplossing op maat toegepast.

Uw wensen staan centraal bij onderhoud en renovatie

Het is voor ons erg belangrijk dat het project na oplevering aan uw wensen voldoet. Wij inventariseren in een voorgesprek daarom altijd eerst de wensen van de klant. Wij komen graag bij u langs om ze met u door te nemen en u te adviseren over de technische uitvoerbaarheid ervan. Ook geven wij direct duidelijkheid over de wijze waarop uw klussen gerealiseerd kunnen worden. Na dit kennismakingsgesprek kunt u een passende, vrijblijvende offerte van ons verwachten waarin uw wensen en de vereiste werkzaamheden zijn opgenomen.

Bekijk hier onze projecten

Onze werkwijze bij onderhoud- of renovatiewerkzaamheden

Wij passen bij iedere klus dezelfde werkwijze toe, zodat u als klant weet waar u aan toe bent. Daarnaast kunnen wij hierdoor een realistische planning maken, zodat er zo min mogelijk oponthoud plaats zal vinden. De volgende stappen kunt u verwachten als u voor Suijker Benjamins Bouw kiest voor uw onderhoud- of renovatiewerkzaamheden:

 • Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen wij met u uw plannen en wensen door.
 • Op basis van dit gesprek stellen wij een offerte op, die u een helder inzicht geeft van alle specifieke werkzaamheden. Eventuele onderaannemers zijn al opgenomen in de offerte.
 • Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, bespreken we met u op welke termijn de onderhoud- of renovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd en spreken we een startdatum af.
 • Wij starten met de voorbereiding van het project. Dit houdt in dat wij de benodigde materialen aanschaffen, zodat de werkzaamheden conform de planning van start kunnen gaan.
 • Tijdens het uitvoeren van het onderhoud of de renovatie houden we nauw contact met u. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en kunnen eventuele vragen vanuit u direct beantwoorden.
 • Het onderhoud- of renovatieproject wordt conform planning en afspraak opgeleverd.
 • Tot slot bieden wij nazorg door eventuele gebreken die na oplevering ontstaan vakkundig op te lossen.

Neem direct vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van onderhoud en renovatie? Neem dan vrijblijvend contact ons op. Wij zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en streven dan ook naar een perfect resultaat voor ook uw project. Onderhoud of renovatie, woning of bedrijfshal: wij helpen u graag!

Waarom Suijker Benjamins Bouw

 • Betrouwbare bouwpartner

 • Hoogwaardige kwaliteit

 • Korte lijnen, één contactpersoon

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op met Suijker Benjamins Bouw!

 • info@suijkerbenjaminsbouw.nl

 • +31 (0)182 – 755 560

Is onderhoud of renovatie bij u hard nodig?

Wij maken van u graag een tevreden klant door hoogwaardig resultaat op te leveren en een betrouwbare partner te zijn tijdens het onderhoud aan of de renovatie van uw pand. Uw wensen staan centraal en wij geven de garantie altijd terug te komen als er iets blijkt te schorten aan het opgeleverde werk.

Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u en uw onderhoudsklus of renovatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op