Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op

Verbouw

Voor iedere verbouwing kunt u bij Suijker Benjamins Bouw aankloppen, hét betrouwbare bouwbedrijf in de Krimpenerwaard en omgeving. Schakel ons in voor vakkundige uitbreiding of herindeling van elk type pand. Of u nu uw kantoorpand, bedrijfshal, woonhuis of bungalow wilt verbouwen, wij staan altijd voor u klaar en denken graag mee tijdens de voorbereidende werkzaamheden.

Uw verbouwing, uw wensen

Bent u een grootschalige verbouwing aan uw woning of winkel aan het plannen? Breidt u uw bedrijfshal uit? Of wilt u uw kantoorpand herindelen? Bij alle soorten verbouwingen kunnen wij u ondersteunen met kennis van zaken en jarenlange ervaring, zowel tijdens het voortraject als tijdens de realisatie. Wij vinden het erg belangrijk dat wij uw visie en wensen op vakkundige wijze kunnen realiseren. Daarom bespreken wij vooraf uitgebreid wat uw plannen zijn en adviseren wij u over de technische haalbaarheid.

Inzetbaar voor iedere verbouwing

Wij hebben ruime ervaring met verbouwingen van particuliere woonhuizen, bedrijven, scholen en winkels. Elk project benaderen wij op dezelfde zorgvuldige wijze, zodat u verzekerd bent van een goed resultaat. Als u voor Suijker Benjamins kiest, zult u weinig omkijken hebben naar de verbouwing. Wij werken samen met een vast team van specialisten, die uw verbouwproject tot een gegarandeerd succes maken. Heeft u vragen over uw specifieke verbouwingsproject? Neem contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies.

Bekijk hier onze projecten

Onze werkwijze bij verbouw

Bij iedere klus die we aannemen, gaan we volgens een vaste werkwijze te werk. Op die manier weet u als klant wat u van ons kunt verwachten en scheppen wij duidelijkheid in de planning van de verbouwing. De volgende stappen worden doorlopen tijdens uw verbouwproject:

 • Wij nemen uw verbouwplannen en specifieke wensen door tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 • Op basis van dit gesprek stellen wij een offerte op, waarin eventuele onderaannemers al opgenomen zijn. De offerte geeft u inzicht in de specifieke werkzaamheden die wij voor u gaan uitvoeren.
 • Als u akkoord heeft gegeven op de offerte, spreken we een startdatum voor de verbouwing af.
 • We beginnen met de voorbereidingen op uw project door het aanschaffen van alle benodigde materialen, zodat we op de geplande startdatum met de werkzaamheden kunnen beginnen.
 • Tijdens de verbouwing zelf blijven wij in nauw contact met u staan om de voortgang toe te lichten. Ook is er altijd de mogelijkheid voor u tot het stellen van vragen, mocht er iets onduidelijk zijn.
 • Het verbouwproject wordt conform planning en afspraak opgeleverd.
 • Tot slot verhelpen wij vanzelfsprekend eventuele gebreken die na oplevering ontstaan.

Neem vrijblijvend contact op

Op zoek naar een verbouwbedrijf in de regio Krimpenerwaard dat u adviseert, ondersteunt en ontzorgt? Behoefte aan een betrouwbare, ervaren partij die zijn afspraken nakomt? Dan staat Suijker Benjamins Bouw voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw verbouwproject te bespreken, een afspraak te plannen of een prijsopgave aan te vragen. Binnen 48 uur kunt u een reactie van ons verwachten!

Waarom Suijker Benjamins Bouw

 • Betrouwbare bouwpartner

 • Hoogwaardige kwaliteit

 • Korte lijnen, één contactpersoon

Afspraak maken

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op met Suijker Benjamins Bouw!

 • info@suijkerbenjaminsbouw.nl

 • +31 (0)182 – 755 560

Heeft u plannen voor verbouwing?

Ons doel is om uw verbouwplannen tot in de details te realiseren, natuurlijk met oog voor hoge kwaliteit en betrouwbare oplevering. Uw wensen staan vanzelfsprekend centraal. Hierdoor mogen wij een hoge klanttevredenheid op onze naam schrijven.

Meer weten over wat wij voor u en uw verbouwproject kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op